Vill du (lära dig) spela bridge online?

Just nu söker vi folk som vill spela bridge online.
Vi söker dig som:

Tanken är att dra igång en liten enkel lagserie på BBO. Det kommer i så fall att kosta 5:- per spelare och match.
Är det 6 lag anmälda och man spelar 5 ronder så blir det 100:- per lag för hela serien. (25:- per person, om man endast är 4 i laget. Man kan vara flera och turas om)

I första skedet vill vi dock försöka utbilda de som finns i vår klubb och de som brukar spela hos oss i hur man går till väga. Intresse meddelas till Lars-Magnus Gustafsson 1489 fjaderlos_tvafoting@hotmail.com 070-609 70 15

 

Vad har hänt, och vad händer?

3/5 spelades, enligt planen Stavsjöträffen 20:4. Endast två lag deltog dock. Björkvik Vit vann före Krokek Röd.
4/5 blev det lagtävling mellan Herrar och Damer. Denna gång vann Herrarna och tog därmed tillbaka ledningen i maratontabellen för spontana lagtävlingar, just mellan Herrar och Damer. (se spelschemat för resultat)

Söndagarna och måndagarna går vidare. Det lär bli lagspel hela maj ut. En av måndagarna skulle ha varit partävling med handikapp. Vi utreder just nu om vi ska testa handikapp i en liten lagtävling. Det blir i så fall lite i utbildningssyfte, både för TL som för spelarna.

Samtliga onsdagar i maj månad är inställda. Det innebär att vi tidigast kommer igång med onsdagarna i september eftersom att onsdagsbidgen ändå har uppehåll över sommaren.

Klubbmästerskapet skulle normalt sett varit igång nu. Det lär inte komma igång förrän tidigast i september. Under tiden så kan vi följa kampen mellan herrarna och damerna i "Spontanligan" Länk>>>> (Alltså, Herrar mot Damer (spontant), som vi kallat den)


 

Damerna tog täten!

Söndagens spontana lagspel gav inte bara segern till Damerna, det tog dem även förbi herrarna i maratontabellen. Detta trots handikappet att behöva ha med en karl i laget.
Resultat lag 26/4 2020 >>>

Maratontabell Herrar mot damer (spontant) >>>>


 

L-M och Peter Klubbmästare.

L-M och Peter blev Klubbmästare 2019-2020.

Kalle och Anita kom härnäst, följt av Johan och Gerd.
Se hela listan här>>>


Lag, Herrar mot Damer (spontant)

Söndag och måndag samlade 8 spelare båda dagarna. Detta blev starten på "Herrar mot Damer (spontant)", en lagserie spelas över en kväll. Detta kommer att vara en återkommande aktivitet, när så passar. Det är alltså något som kommer att finnas som spontan aktivitet.
Det ska inte blandas ihop med "Herr- och damligan" som är en schemalagd aktivitet för betydligt flera lag. Inte heller den dam- mot herrlag-serie som spelades för några veckor sedan är riktigt samma sak. Den ingick, om än i mycket liten skala i årets äggtävling. Äggtävlingen spelas klart i höst.
Resultat lag 19/4 2020 >>>>
Resultat lag 20/4 2020 >>>>
Maratontabell Herrar mot damer (spontant) >>>>

Spel, söndag och måndag. Inställt onsdag.

Kolmårdens Bridgeklubb ställer in spel på onsdagarna tills vidare.
Spelet på söndagar och måndagar pågår dock fortfarande. Kolla hemsidan föreventuella ändrngar.
Långredagsbridgen är inställd.


Gerd och Johan vann onsdagens poängserie

Gerd Hemer och Johan Hemer vann onsdagsbridgens poängserie som avslutas i och med mars utgång.
Tvåa kom Håkan lind och Yvonne Pettersson, tre Maud Johansson och Leif  Johansson
Hela listan >>>>>>>


 

Corvid-19 och spel på Kolmårdens BK

Styrelsen har diskuterat spel på klubben och hur vi hanterar corvid-19. Läs om det här>>>>

Vi kommer i nuläget att fortsätta spela. Men, vid minsta tvekan - stanna hemma!
Det är viktigt att du läser dokumentet på länken ovan.

//Styrelsen


Uppdaterad coronaanpassad info, Stavsjöträffen 20:3 (5/4 2020)

Stavsjäträffen 20.3 kommer, som det ser ut i skrivande stund att genomföras som planerat. Dock "bygger" vi lag med de som kommer när det är dags. Man kommer som man är, själv eller tillsammans med andra. Sedan gör vi lag efter bästa förmåga på plats, 5/4 15:00.
Är du anmäld men vill hoppa av så meddela detta. Ingen blir drabbad av ett avhopp. Vill du anmäla dig så går också det bra. Det kan vara bra att veta lite på förhand ungefr hur många som kommer.
Vi spelar lagtävling, om det kommer 8 personer, eller flera. Blit det udda antal spelare så får vi ordna det med något eller några lag som helt enkelt får turas om. vi har en plan även för detta.
Det viktigaste är dock att, vid minsta tvekan - stanna hemma. Är du i riskgruppen - tänk en gång till om du ska komma eller ej.

Söker du partner?

Under corona-tiden så blir det en del som spelar, andra som stananr hemma. Det är viktigt att de som vill stanna hemma för göra det. Tjata inte om att spela och din partner eller annan inte vill spela. Meddela hellre till L-M 070 609 70 15 eller till Gunhild så försöker vi lösa det med de som forfarande spelar. Detta gäller även de som ev. kommer från andra klubbar.
Meddela också gärna om du är en av de som tar en paus. Då vet vi också vilka som inte vill spela.
Tänk en gång extra om du är i riskgruppen. Likaså, om du har en fru eller man hemma som kanske är i riskgruppen. Det är lika viktigt att inte ta hem corona till dem.

Klubbmatch Kolmården-Stigtomta
Den 27/4 var det tänkt att det skulle vara en klubbmatch mellan Kolmården och Stigtomta. Den är uppskjuten och kommer att försöka planeras in i höst.
Som läget är nu, i skrivande stund så kommer en vanlig partävling att spelas istället. Men håll koll på hemsidan för vad som händer i klubben.


Långfredagsbridge.

I dagsläget jobbar vi för att Långfredagsbridgen blir av, dock i skalat format. Se vidare info här>>>>

 

 


 

Förslag till nytt spelschema 2020-2021

Nu finns ett förslag till spelschema för året, 1/4 2020 till 10/5 2021att beskåda. Vid medlemsmötet 20/4 2020 kommer detta att godkännas eller förkastas. Observera att motförslag krävs om förslaget förkastas.
Du ser hela förslaget här>>>>>


 

Dags att anmäla till Stavsjöträffen 20:3

 Knappt hinner kortlekarna bli kalla efter Stavsjöträffen 20:2 innan det är dags för nästa lagtävling - Savsjöträffen 20:3. Den går av stapeln 5/4 kl. 15:00. Denna gång blir det inte Gröna Hissen. Vi lottar spelordning om det visar sig vara många lag som anmäler sig. 24 brickor sammalnagt.
För dig som undrar så blir det "normala" guidekort på borden där man enkelt ser vart man ska ta vägen nästa match.
Anmälan till L-M på telefon eller via SMS på 070 609 70 15. Det går förstås bra att anmäla direkt till L-M i spellokalen.
Lite mera information finner du här>>>>>>


 

Planering Söndagar

Nu finns en ny länk i vänstra kolumnen för dig som vill se planeringen för söndagarna. De flesta söndagar är det kurs. Du ser vad som kommer att behandlas vecka för vecka.
Även de söndagar som inte är kurs finns med. Det kan röra sig om lagtävling, partävling, individuell tävling, Toto-tävling eller kanske en och annan klubbmatch.
>>>>>>>

Uppdaterad information angående Stavsjöträffen.

Läs mera >>>>>>>


Vad händer nu då?

Jo, flytten till nya lokalen gick bra. Läs mera om vad som händer närmast - här>>>>>> 

 Viktigt meddelande till klubbens medlemmar!

Vi flyttar - 50 meter!

Vi kommer att flytta verksamheten till gymnastiksalen på andra sidan gårdsplanen.
Vi ämnar packa lösa föremål i kartonger innan spelet sön 16/2 och mån 17/2.
Vi flyttar sedan allt tis 18/2 kl. 10-13.
Vi vill att så många som möjligt hjälper till dessa tider.
Om allt går som det ska så spelas första tävlingen i nya lokalen ons 19/2.
Se till att komma tidigt, söndag och måndag.

Kan du inte bära eller lyfta så kan du kanske plocka saker i kartonger. Kom som den du är!

 

//Styrelsen

 

Dags att anmäla till Stavsjöträffen 20:2

Måndagarna och onsdagarna rullar på enligt Spelschemat.
När det gälelr söndagarna så kör vi på med en enkel kursverksamhet följt av spel. En söndag i varje månad bruts ut. 9/2 blir det Toto-tävling, öppen för alla. Anmäl par. Och, om du saknar partner så kontakta  L-M 070-609 70 15.
 Bordsavgiften är 40:-/spelare.

Den 8/3 2020 kl. 15.00 är det åter dags för lagspel. Vi spelar en lagtävling på en kväll. Max 8 lag, se separat info om detta.
Blir det 8 lag spelar vi antalgigen 4x7=28 brickor. Även här är bordsavgiften 40:-/spelare.

Info: Stavsjöträffen 20:2
Anmälda spelare/par/lag. (vilket inte är defenitiv indelning)

 

Stavsjö vann Stavsjöträffen!

Vår första Stavsjöträff är avklarad. Låt oss kalla den för en prototyp. Det hela gick bra förstås, men en del lär man sig längs vägen.
Laget från Stavsjö vann i det fyra lag starka fältet. Och nästa gång (8/3) så tar vi emot flera lag.
Rapporteringen av resultat fungerar bra på vår egen hemsida. Däremot så är förbundets sida, BIT aningen rörig att hantera. Det kan därför vara lite svårt att hitta resultatet på deras sida.<

Resultat stavsjörtäffen på vår hemsida: >>>>>>>>
Länkar finns där till resultat parvis och liknande
Resultat på BIT finner du här: >>>>>>>

Nästa Stavsjöträff: Söndag 8/3 2020. anmälan till L-M i första hand. Mera info om den tävlingen kommer vartefter.


 

Gott nytt år - 2020!

Kolmårdens Bridgeklubb önskar ett gott nytt 2020. Vi ser fram emot nya aktiviteter med spel, fest och kursverksamhet under det nya året.
Vi ser även fram emot att kunna sammarbeta med klubbar i vår närhet. Gå gärna med i den nystartade Facebook-gruppen för klubbar i Östra Östergötland samt Södra Södermanland. Länk: >>>>>>

Januari 2020
Under Januari månad spelar vi 12 gånger. Onsdagsbridgen börjar för året 8/1 kl 13:00 och rullar på varje onsdag.
Måndagsbridgen, kl 18:00 spelas enligt ordinarie spelschema med vanliga partävlingar varje måndag med undantag för 20/1 2020 då det är barometer.
Söndagsbridgen spelar varje söndag hela månaden. Det som "bryts ut" är spelet 5/1 då vi spelar lagtävling med föranmälda lag. För dagen är det fullt. Nästa lagtävling går av stapeln i mars och kommer att vara öppen för flera än de fyra lag som är anmälda till januari månads tävling.
Titta ofta i vårt spelschema för att se tävlingar som tillkommer, i första hand på söndagrna. Planer finns i skrivande stund för januari, februari och mars. Datum för april och maj är fastställda medan själva aktiviteten inte är det än.

Notera att, Stavjöträffen 20:1 är en lagserie som hela, spelas vid ett tillfälle. Kommande Stavsjöträffar är på samma sätt fristående lagserier som avgörs vid ett speltillfälle.


 

God Jul

Kolmårdens Bridgeklubb önskar alla medlemmar och alla som spelar hos oss en riktigt god jul.
Vi gratulerar också Lilian och Janne som vann årets jultävling som sträckte sig äver tre måndagskvällar.
Vi påminner om att vi spelar två gånger i mellandagarna. Söndag, 29/12 kl. 15:00 spelar vi en vanlig partävling. Den ingår inte i KM eller någon annan poängserie. Priser som en vanlig måndag dock.
Måndag 30/12, kl 18.00 spelar vi enligt ordinarie schema barometer.
Så, God jul till er alla!

//Kolmårdens Bridgeklubb

Jultävling 2019

Årets jultävling har dragit igång. Du vet väl att du kan följa det sammanlagda resultat på länken, Skinktävling till vänster i menyn? Där kan du också ta del av tidigare års jultävlingar. Ja, förr hette det Skinktävling men fick senare namnen Jultävling.
Den fårsta av tre tävlingar är, i skrivande stund spelad. Poäng över medel ger jultävlingspoäng.
Den andra tävlingen komemr att spelas med handikapp. Men, det vet du säert redan eftersom att du ju kollar spelschemat. (det kan ju komma små ändringar dör, speciellt på söndagar)


Klubbmästare individuellt: Anita Larsson

Söndagen 1/12 samlades 24 deltagare för KM individuellt.
Segrade gjorde Anita Larsson.
Tvåa blev Lilian Eklöf och på delad bronsplats kom Lisbeth Lööv och Kalle Larsson
Grattis till alla pristagare.

Resultat >>>>


 

Stavsjöträffen

Stavsjöträffen är en ny lagtävling där man tävlar i lag, geografiskt indelat. Det är fyrmanna som spelas som serie vid ett tillfälle. första tillfället, 5/1 2020 kommer endast att innehålla 4 lag. Lagen är i första hand indelade geografiskt. Men, max Kategori A i just den första tävlingen.
Vill du veta mera om Stavsjöträffen så finns lite info här>>>>
Vill du veta mera om kategori, samt även ev. handikapp så finns info om detta här>>>>
Det hela, tävling, kategorier samt olika form av handikapp är väl, kan man säga under utveckling. Ha gärna överseende med det.
Första tävlingen:
Stavsjöträffen 20:1 (4 lag, Kategori A, inget handikapp)


 

Detta händer i december 2019!

Liten uppdatering:

Extra partävling sön 29/12

Söndagen 29/12 2019 så bir det ingen kurs i vanlig bemärkelse. Det blir en helt vanlig partäcling, öppen för alla. Vi räknar med att spela 20-24 brickor, lite beroende av antal deltagare. Tävlingen ingår ej någon poängserie så som KM eller liknande. Det är en helt fristående tävling. Bordsavgift: 40:- / person. (Ingen föranmälan. Det är bara att komma dit)


Individuellt Klubbmästerskap

Söndagen 1/12 2019 blir det individuellt klubbmästerskap. Det är en tävling, öppen för alla medlemmar. Ingen kurs denna söndag alltså.
Anmäl dig gärna i förhand på Spader/BIT (för bästa struktirering av tävlingen så måste vi ha föranmälan)

(glöm ej heller årets höstfest 23/11)


 Visste du att......

Kolmårdens Bridgeklubb hette Krokeks Bridgklubb från början. 9/2 1970 beslöts att ändra till nuvarande namn. Det innebär att namnet, Kolmårdens Bridgeklubb firar 50 år, söndagen 9/2 2020. Vi spelar förstås detta datum. Håll utkik efter mera information angående den tävlingen.

Festbridge 23/11

 Lars-Magnus Gustafsson

Den 23/11 arrangerar Kolmårdens Bridgeklubb en fest-bridge. Vi burkar ju ha en på våren och en på hösten. Höstfesten denna gång har en smula jul i sig. Det blir nämligen julbord.
Kostnaden för tävling och mat är 260:- per person. I detta ingår mat (195:-), spel, priser. Fika med macka (och väl någon kaka) samt godis.
Dricka tar du med dig själv.
Vi kommer, vid fullbelagt att spela ett kval i två grupper. 10 par i varje grupp. Dessa möts alla mot alla inom gruppen. 2 brickor per rond. 9 ronder. 18 brickor totalt.
En gemensam resultatlista för båda grupperna räknas fram. De tio främsta möts i en A-final. Man tar då med sig sitt resultat från kvalet. Dock i skalad form för att motsvara finalens antal par.
De övriga tio paren spelar B-final. Här startas tävlingen på 0. Likvärdiga priser i båda grupperna, samt medelpris.
Båda finalerna spelar 18 brickor, på samm vis som i kvalet.
Sammanlagt blir det alltså 36 brickor.

Spelet börjar kl. 13 och beräknas vara slut ca 18:00-18:30

Anmälan kan göras direkt i lokalen, genom att ringa någon i styrelsen eller på Spader/BiT med länk: Festbridge

 

019-07-21  Kolmården, Multi-klubbmatch

Scoretavlor  PBN  Mer information

8 bord, 16 par. Antal brickor: 28. Medel: 196.

Klubbmatch Plac Poäng Klubb       

        1  453 Norrköpingsbridgen
        2  448 Kolmårdens BK   
        3  428 Stigtomta BK   
        4  416 Nyköpings BS   
        5  387 IFK Norrköping  

        6  355 Söderköpings BS  
        7  326 Finspångs BK   
        8  323 BK Sang, Oxelösund

 

Hur fungerar Söndagsbridgen?

En lite förklaring kan kanske vara på sin plats för den som funderar på att komma och spela på söndagarna.
Det startar kl. 15 med en kortare genomgång av något ämne. Fokus ligger mest på repetition av nybörjarkursen. Det finns dock inget direkt schema som följs just nu enligt någon kursplan. Ämnen som tas upp kan exempelvis vara något som generellt sätt inte fungerade så bra söndagen innan. Spelet är slut, ca 18-18.30. Tempot är lungt

Efter genomgången så spelar vi 14-16 brickor i regel. Nytt är att, om det blir 9, 13, 17, 21 eller 25 deltagare så blir det individuellt med handikapp. Blir det max 7 par så spelas IMP-tävling. Vid 8 par eller flera så spelas vanlig partävling med handikapp. Par- och Imp-tävlingarna lottas. En rutinerad spelare lottas med en mindre rutinerad spelare. Vid sne fördelning av rutinerade i förhållande till orutinerade så lottas vilka som spelar med rutinerad och vilka orutinerade som då får spela med varandra.

L-M Spelar i regel inte. Han går runt och försöker att se hur de olika borden spelar. Kommentar ges efter spelet oftast. Det förekomemr dock att kommentar ges under spelets gång. Det är dock mindre vanligt. Det kan även förekomma en kortare genomgång av en bricka direkt efter att den spelats. Detta är möjligt eftersom att vi spelar barometer. Alla spelar samma bricka samtidigt.

Bordsavgften är, för närvarande 20:-
Den betalas av samtliga som spelar. Vi rapporeterar varje tävling via "Ruter". Bronspoäng delas ut.

Vi spelar de flesta söndagarna, september-maj. I Juni, Juli och August spelar vi endast en söndag i varje månad. Alla speltillfällen finns i vårt spelschema. >>>>>>

Vid frågor: L-M, 070 609 70 15


 

 

Ny starttid, måndagar - 18:00 fr.o.m. 6/5

Nu finns nytt spelschema att beskåda. Det godkändes på medlemsmötet 15/4. I spelschemat ingår ändrad starttid för måndagar. Ny starttid blir 18:00 med start i maj. (6/5)

Till spelschemat >>>>>>>>


 

Klubbmästare 2018-2019

Klubbmästare för säsongen 2018-2019 blev Lars-Magnus Gustafsson.
Hela listan >>>>>>>


Onsdagsbridgens poängserie vanns av Gerd och Johan Hemer
Hela listan >>>>>>>

 

 


 

 

 

Kommande och återkommande tävlingar

Nyheter och tradition

Vi har, förutom våra vanliga tävlingar på måndagar, onsdagar och söndagar en del annat framför oss. Sommarbridgen börjar första måndagen i juni och håller på hela sommaren, Juni-augusti.

I sommar kommer det även att anordnas en multi-klubbmatch för 8 klubbar. Den kommer att föregås av en vanlig partävling som kommer att fungera som kval för Kolmårdens par för vilka som ska representera klubben i multi-klubbmatchen. Partävlingen är även öppen för de som inte har ambition av att vara med, eller på annat vis inte kan spela multi-klubbmatchen. även andra klubbars par är välkomna att deltaga. De kan även de, om så önskas använda ovan nämnda tävling som “kval”.

Tänk alltså på att partävlingen, även om det kallas för kvaltävling är en helt vanlig tävling, öppen för alla. Hur varje klubb gör sedan för att utse par till klubbmatchen är upp till dem. Kolmården kommer i alla fall att tillämpa kval-metoden. Är du intresserad kontaktar du din klubb och tar reda på vem som håller i det i just den klubben. I Kolmården, och som TL är Lars-Magnus Gustafsson, 070 609 70 15, fjaderlos_tvafoting@hotmail.com


En annan tävling är Långfredags-bridgen som vi brukar ha varje långfredag. Det är spel med fest. Mat efter spelet ingår i den förhöjda avgiften. Tävlingen kommer att spelas i två grupper med en gemensam resultatlista. Denna lista ligger till grund för andra delen som är en A-final och en B-final. Det utgår lika många priser i båda grupperna. Övre halvan från första delen spelar A-final och fortsätter med de poäng de hade innan. B-finalen börjar på noll och spelar en helt ny partävling.


Preliminära datum för “kvaltävlingen” och multi-klubbmatchen är 30/6 samt 21/7. Båda söndagar kl. 15.
Partävlingen spelas om 24 brickor som en vanlig partävling. Klubbmatchen spelas i två grupper, 7x4=28 brickor.

Varje klubb kommer att delta med 2 par i multi-klubbmatchen. I varje grupp ingår ett par från varje klubb. Dessa möts inbördes i gruppen, 7 ronder, 4 brickor per rond. Bronspoäng delas ut efter gemensam resultatlista. (båda grupperna sammanslagna) Priser delas ut lagvis. (klubben är “laget”)


I övrigt så finns en poäng-serie i sommar på måndagar. Vi spelar som vanligt och de du får räkna de 8 bästa resultaten i “Sommarserien”. Priser till de bästa i serien. Priser även varje måndag enligt normal prislista.


Tilläggas kan också att vi spelar måndagar, året om och onsdagar samt söndagar sep-maj.
Se spelschema. 

Mindre korrigering av resultatet 3/12 2018

Två domslut korrigerades i efterhand. För mera info, läs här>>>

 


 

 

 

 

 

 

Anmälan Jubileumssilver 60 år
Det går nu bra att anmäla sig till tävlingen via spader:
Anmälan
Anmälda par

 

Inbjudan, Jubileumssilver 60 år.
2018 fyller Kolmårdens Bridgeklubb 60 år. Med anledning av detta vill vi arrangera en silvertävling. Alla är välkomna. Inbjudan finns här>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Vi spelar tävlingen som vi alltid brukar, med trivseln i förarsätet.

 

 

 


 

 Resultat från klubbmatch Kolmården-Stigtomta 180423 räddat:

Jag lyckades återskapa filen så att nu resultat finns samnt kan rapporteras enligt konstens alla regler.Det visade sig att data fanns kvar i Bridgemate Pro´s fil.

//admin

Tillägg:
Här kan du se reultatet nu >>>>>>>


 

Spelschema och resultat för 2018-2019 finns nu att se här >>>>>>


 

Bricka 23 blev korrigerad i Måndags. Den blev även felaktigt svängd. Det felet är åtgärdat nu.
Små förändringar i resultatlistorna, lag samt par. Ny ledare dock individuellt.

 

Tårta vid flytten

Flytten till Stavsjö är nu avklarad och både Måndagsbridgen som onsdagsbridgen har haft premiär i de nya lokalerna. Vid båda tillfällena bjöds det på tårta.


 

 

 

 

Korrigering, bricka 10, 8/1 2018

Det blev en korrigering av resultatet på bricka 10 i Måndags. Resultatlistan blev aningen annorlunda. Inga priser omfördelas dock.

 

Ny Lokal fr.o.m 8/1 2018

Från och med 8/1 2018 spelar vi i Stavsjögården, Stavsjö
Tintomaras väg 12, 618 95 Stavsjö

 

Paul Jones höst 2017

Lag 1-1 1-2 2-1 2-2 3-1 3-2 summa
1 107,8 78,1 139,3 136,5 117 91 669,7 Bengt, L-M, Maus, Leif
2 80,3 79,2 114,5 121 102 85 582 Hans, Ted, Dag, jan, Gerd, Johan
3 101,2 81,1 98,5 97 89 90 556,8 Kalle, Anita, Ingvar, Tony
4 107 - 110 87,5 103 101 508,5 A-M, Marianne, Janne, Lilian
5 77 93,5 117,5 71,5 79,2 - 438,7 Gunhild, Britta, Tord, Håkan. Janne, Stellan
6 100,1 59,4 116,5 110 - - 386 Lena, Peter, Bo, Birgitta, Gunnar, Gunnar

  1 364,1 Bengt Vogel             1484    117,0 139,3 107,8
  2 341,3 Marianne Gotthard         50636    123,0 110,5 107,8
  3 335,3 Maud Johansson           23757     91,0 136,5 107,8
  4 331,6 Lars-Magnus Gustafsson       1489    117,0 136,5 78,1
  5 308,4 Leif Johansson           23758     91,0 139,3 78,1

  6 301,6 Peter Holmer            2164     85,0 116,5 100,1
  7 296,8 Hans Sääf             26953    102,0 114,5 80,3
  8 296,3 Anna-Maj Sääf           26954    101,0 87,5 107,8
  9 295,1 Lena Karlsson           50778     85,0 110,0 100,1
 10 289,7 Jan-Åke Nilsson          56523    123,0 87,5 79,2

 

Sommarserien 2017 avgjord.


Segrare: Lars-Magnus Gustafsson - Bengt Vogel
Resultat >>>>


 

Kolmårdens Bridgeklubbs hemsida får ny design. Detta för att göra det lättare att hantera sidan för Admin.
Fokus blir på spelschemat, där även länkar till resultat finns. Jag tittar också på om vi kan ha direktlänk till resultaten på Spader/Bit direkt på hemsidan. Det bir i så fall, initialt parallelt med våra vanliga resultat, så som de visats tidigare. En utvärdering får sedan ske. Vi kommer även ta upp det på styrelsemötet 22/8 2017. Tala gärna med styrelsen om hemsidan, men inte under tiden som den du talar med sitter vid datorn i lokalen och förbereder en tävling.

Om du klickar på länken (1 på bilden) så kommer du till det vanliga sättet att visa resultat. Om du klickar på länken Spader (2) så kommer resultatet, som det visas i spader att dyka upp i denna ruta. Klicka och prova!